Cuma, Nisan 19, 2024

GreedFall: Gold Edition PS5 ve Xbox Series için Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyunun PS5 ve Xbox Series X|S için geliştirilmiş versiyonu olan GreedFall: Gold Edition çıkış tarihi belirlendi.

Oyun, 30 Haziran 2021 tarihinde belirtilen platformlar için çıkış yapacak.

2004443098

“The De Vespe Conspiracy” adlı tamamen yeni bir genişleme paketinin yanı sıra diğer güzellikleri de içerecek. PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Microsoft Windows, Gold Edition’ı alabilecek.

PS5 yükseltmesi

Mevcut Greedfall sahipleri, yeni nesil için ücretsiz bir yükseltme alabilecek. 4K çözünürlük mevcut olacak. Performans modunda gelişmiş görseller, daha hızlı yükleme süreleri ve saniyede 60 kare.

30 Haziran’da Greedfall‘ın tamamen yeni bir Gold Edition‘ı, henüz oyuna sahip olmayanlar için Xbox, PlayStation ve PC için hazır olacak. Oyun içi öğe geliştirilecek ve fiziksel sürüm ekstra avantajlar içerecek.

Oyun hakkında

GreedFall, Spiders tarafından hazırlanan ve Focus Home Interactive tarafından yayınlanan bir aksiyon RPG’sidir. Daha önce 2019’da önceki nesil cihazlar için mevcuttu. Oyuncular, 17. yüzyılın başlarından kalma bir fantezi evreninde geçen RPG’de tropik bir adayı keşfedebilir. Oyunun planını etkileyen ve etkileyen önemli seçimler yaparken, savaş ve gizlilik kombinasyonuyla doğaüstü yaratıklarla savaşın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler