Cuma, Nisan 26, 2024

Grid Legends, 24 Şubat’ta Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Codemasters, GRID Legends‘ın 24 Şubat 2022‘de

PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

maxresdefault 1 1

Yeni oyun, süper arabalara ve alıştığınız diğer geleneksel arabalara katılan yarış kamyonları ve elektrikli arabalarla serideki en geniş etkinlik ve araç türlerini içerecek şekilde ayarlandı. Olaylar açısından, beklediğiniz gibi Eliminasyon, bir yarış boyunca elektrikli arabalar kullandığınızı ve hız kazandığınızı gören Electric Boost ve farklı araçları tek bir büyük yarışta bir araya getiren Multi-Class’a sahipsiniz. Yarış başına 22’ye kadar araba var, bu yüzden işler oldukça telaşlı olabilir.

Bu özellikle, asfaltta her zaman aynı şekilde davranmamaları için “kişilikler” verilen AI sürücüleri için geçerlidir. Bu, düşman tarzı bir sistemle birleştiğinde, ırkların daha fazla insan hissedeceği anlamına gelir; AI hatalar yapacak, çökecek ve eylemlerinize tepki gösterecek, örneğin onlara çarpmaya devam ederseniz potansiyel olarak sizin için silahlanacaktır.

Oyunun ön siparişleri şu anda açık olup, Standart ve Deluxe sürümleri bulunuyor. Deluxe sürüm, dört “dev” içerik paketini, “Mechanic Pass”i, Voklswagen Golf GTI ve Audi R8 1:1 araçlarını ve özel Mücadeleleri içeriyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler