Cuma, Ekim 11, 2024

GTA 6 için Bir Büyük Sızıntı Daha

Oyun dünyası resmen GTA 6 serisi odaklanmış durumda. Resmi açıklamalar gelmiyor ama yine de oyunun ne zaman çıkacağı ve nasıl özelliklere sahip olacağı konusu sürekli gündemde. Sızıntılar da yapımın sürekli gündemde kalmasını destekliyor. Benzer bire durum geçtiğimiz gün de yaşandı. Bir kez daha oyunun çıkış tarihi ile ilgili önemli bir sızıntı geldi.

Sızıntıya bakacak olursak yapım, çok yakında resmen karşımızda olacak. Gelin detaylara bir göz atalım ve yeni sızıntı için değerlendirme yapalım.

GTA 6’nın Çıkış Tarihini Gösteren Ses Kaydı Geldi

Sızıntının kaynağı bir ses kaydı oldu. Çatı şirket Take Two’nun CEO’su olan Strauss Zelnick’in olduğu iddia edilen ses kaydında, oyunun Ekim 2023 tarihinde duyurulacağı vurgulanıyor.

Ekim ayı için yapılacak duyuru resmi tanıtım olacak ve oyunda göreceğimiz tüm yenilikler aktarılacak. Oyunun resmen çıkışının ise 1 yıl sonra yani Ekim 2024 tarihinde olacağı söylenmekte.

BENZER:  Fortnite'ın 1.Sezon Haritası, 3 Kasım'da Geri Dönüyor

GTA 6

Ses kaydından anlaşılan bu. Ses kaydının kısa süre içerisinde silinmesi ve sosyal medya hesaplarından kaldırılması da sızıntının doğru olabileceği iddialarını güçlendiriyor.  Şundan bir iki sene kadar öncesinde olsa, bu ses kaydına göre oyunun çıkış tarihi resmen ortaya çıktı diyebilirdik.

Fakat artık yapay zeka öyle bir noktaya geldi ki kişilerin birebir olarak sesleri taklit edilebiliyor. Haliyle sızdırılan ses kaydının tamamen bir yapay zeka ürünü olması da mümkün olabilir. Sızıntılar doğru mu değil mi yakın zamanda öğrenmiş olacağız. Zira Ekim 2023’e de çok bir zaman kalmadı.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler