Cuma, Mart 29, 2024

Günlük ve Haftalık GeForce Now Paketleri Geri Döndü

Paylaş

silkroad gaminggentr

GeForce Now sisteminin Türkiye paketleri için dönem dönem değişiklikler yaşanıyor. En son geçtiğimiz ay, sistemde aktif olarak geçerli olan günlük ve haftalık paketlerin kaldırıldığını görmüştük.

Günlük ve haftalık paketler neden kaldırıldı acaba bir değişiklik olacak mı derken, beklenen haber geldi. Paketlerin 1 aylık aradan sonra yeniden kullanıma sunulduğu açıklandı. Peki fiyatlarda değişim var mı?

GeForce Now Günlük ve Haftalık Paketleri Yeniden Satışta

Abonelik sayfasını kontrol ettiğimiz zaman çok büyük bir değişim olmadığını görebiliyoruz. Kullanıcılar 24 saatlik premium paketini satın almak istedikleri zaman 20 TL gibi bir ücret ödemeleri gerekecek.

Kaçırmayın: Corsair İlk Oyuncu Laptop Modelini Duyurdu

Burada zaten bir değişim söz konusu değil. 1 haftalık premium paketine baktığımız zaman ise fiyatın 60 TL olduğunu görüyoruz. Yine değişim söz konusu değil.

GeForce Now

Paketlerin neden kaldırıldığı ya da neden geri geldiği konusunda ise ek bir açıklama yok. Başta da söylediğimiz gibi dönem dönem bu değişiklikler yapılıyor. Belki yapılan bakım çalışmasından belki de yoğunluktan dolayı bu tarz bir karar alındığını görüyor olabiliriz.

Artık o konuda da bir açıklama yapılacak olursa, içeriğimizi güncelleriz. Şu an için paketlerin satışa açık olduğunu da bir kez daha hatırlatalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

  1. AH keşke nvidia turkcell ile anlaşma yapmasaydı.Kanımızı içtiniz yeter be!
    Fiyatlara bak saçma sapan iş yapıyorlar.Elin gavuru daha merhametli.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler