Perşembe, Nisan 25, 2024

GUNNIR Arc A380 Photon Satışa Çıktı Ama Fiyatı Şaşırtıcı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kısa süre önce tanıtılan Intel Arc A380 ekran kartının ilk özel modeli GUNNIR Arc A380 Photon için tanıtımın yapıldığını dile getirmiştik. Kartın ilk özel versiyonu olarak gelen seri, dün itibariyle satışa da sunuldu.

JD üzerinden listelenen kartın fiyatını da böylece görmüş olduk. Baştan belirteyim ki her ne kadar kart listelenmiş olsa da resmi satışların henüz başlamadığını düşünüyorum. Çünkü paylaşılan fiyat gerçekten uçuk bir fiyat.

GUNNIR Arc A380 Photon Fiyatı Nasıl?

Aslında Intel kartı tanıttığı zaman fiyatının 150 dolar yani 1030 Yuan olacağını açıklamıştı. Tabii ki bu tavsiye edilen fiyattı.

Fakat JD üzerinden gözüken fiyat ise tam 3999 Yuan. Yani bu da demek oluyor ki 590-600 dolar seviyesinde bir fiyatı var.

Tavsiye edilen fiyatla özel versiyon fiyatı arasında bu kadar fark olması normal bir durum değil. Zaten giriş seviyesi modeli için bu fiyat başlı başına mantıklı değil.

GUNNIR Arc A380 Photon

Marka fiyat konusunda ek bir açıklama yapacak mı yoksa Intel Arc A380 serileri aşağı yukarı bu fiyatlara mı satışa çıkacak emin değiliz. Birkaç özel model daha gördüğümüz zaman, daha iyi yorum yapma şansımız olacak. Zaten şu an için ekran kartı sadece Çin’e özel.

Avrupa için ya da ABD için ortaya çıkan bir ürün ya da fiyat bilgisi yok.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler