Çarşamba, Nisan 24, 2024

Güvenli İnternet Gününde Bakan Sözünü Kesen Robota Fırça Attı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güvenli İnternet Günü adı altında gerçekleştirilen etkinlik programına Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olan Ahmet Arslan‘da katıldı. Programda sahneye çıkarak konuşma metni ile fikirlerini dile getiren bakanın sahnedeki robot tarafından beklenmedik bir şekilde sözü kesildi. Sonrasında Bakan Ahmet Arslan robota kızarak ‘Arkadaşlar kontrol görevini hangi arkadaşımız yapıyorsa, gereğini yapın lütfen’ dedi.

“Çok Uzattın Öyle mi Değerli Başkanım?”

Güvenli İnternet Programında konuşma sırası Bakan Ahmet Arslan‘a geldiğinde sahnede sadece robot ve bakan duruyordu. Ardından Bakan konuşmalarına başlayarak siber saldırılardan bahsederken, robot birden konuşmaları algılayarak tetiklendi ve ilginç anlar yaşandı. Robot lafları kestiği anda ‘Çok uzattın’ öyle mi değerli başkanım?’ şeklinde espriler havada uçuştu.

Salon da aynı şekilde bu anlara tanıklık ederken kendilerini tutamadı ve gülmeye başladılar. İlk seferde Bakan robot hakkında bir şey söylemeyerek konuşmalarına devam etti. Ancak o esnada robot tekrar araya girerek ikinci kes lafını böldü ve ‘Neden bahsediyorsun?‘ dedi. Bunun üzerine Bakan Arslan robotu kontrol edenleri uyararak ‘Arkadaşlar belli ki birileri robotu kontrol etmek durumunda. Kontrol görevini hangi arkadaşımız yerine getiriyorsa onun gereğini yapın lütfen.’ dedi.

robot bakanin sozunu kesti 004

Robot Bakan tarafından hafif fırça yedikten sonra teknik ekip tarafından sahneden indirildi. Güvenli İnternet Günü programı kapsamında kimse böyle bir şeyin gerçekleşeceğini beklemezken, yine robot teknik ekip tarafından formatlandığı iddialar arasında.

O anlar gazeteciler tarafından da görüntülendiği gibi, TRT ekibinden bir kaç arkadaş robotu bularak röportaj bile gerçekleştirmiş. O sahnelere ait bir kaç görüntüyü hemen aşağıdan bulabilirsiniz.

robot bakanin sozunu kesti 002

robot bakanin sozunu kesti 003

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler