Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Güvenli Pc Toplama Siteleri!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Özellikle son dönemde Facebook sayfamız ve Forum sitemizde bu soru ile çok fazla karşılaşmaktayız. Bu yazı araştırma yapan internet kullanıcıları için bilgi ve rehber mahiyetinde yazmaktayım. Bu listeyi oluşturduğumda yıl 2018 idi şimdi 2023 yılına geldiğimizde listemizde yeni güvenilir bilgisayar satıcıları ekledik. Mevcut listemizde yer alan firmalar artık bir çok bilgisayar kullanıcısı tarafından bilinmekte. Geçen zamanda bir çok toplama pc satıcısı da eklendi.

Biz diğer e ticaret sitelerini bilmeyiz ancak Bilgisayar ve parçalarının satışını yapan tarafımızdan denenmiş olan siteleri sizin için bu yazı altında listeleyeceğiz.  Bilgisayar alırken şüphesiz internet üzerinden satış yapan siteler fiziksel mağazalarda faaliyet gösteren firmalara göre daha ucuz sattığını görmekteyiz. Bu durumda kullanıcıları acaba satın alırsam bir problem yaşarmıyım? piyasa fiyatının altında acaba sıfır ürün mü ? gibi sorular sormasına yol açmakta.

Güvenilir ve bizim tarafımızdan denenmiş firmalar;

1- Sinerji Bilgisayar

 

oyun bilgisayari uzmani sinerji

Uzun yıllardır bilgisayar sektöründe faaliyet gösteren sinerji bilgisayar internet sitesi haricinde İstanbul/Üsküdar mağazasından direkt satış ve Dudullu/Ataşehir deposundan bilgisayar toplama ve teslimatları gerçekleştiriyor.

2- İncehesap

Screenshot 5

 

Bilgisayar toplamanın dışında cep telefonu tablet gibi diğer ürünleri de bulabileceğiniz güvenilir sitedir. İncehesap ile Pc Hocası olarak uzun yıllardır partnerliğimiz sürmekte ve bugüne kadar Pc Hocası takipçilerine verdikleri hizmet kalitesi yüksek düzeydedir.

3- Vatan Bilgisayar

vatan computer logo

Bir çoğumuzun bilgisayar konusunda ilk akla gelen ve Tüm türkiyede yaygın bir mağaza ağı olan vatan bilgisayar belirli dönemlerde çok iyi kampanyalar ile bilgisayar toplaması yapacak kişilere hizmet veriyor.

4 -Gençer Gaming

logo 23308697

Onurlu Şirketler Grubu’nun bünyesinde yer alan Gençer Gaming, 2020 yılında yine Yalova’da mağazası bulunmaktadır.  İnternet sitesi ve fiziksel mağazası dışında Trendyol ve N11 gibi pazar yerlerinde de mağazaları bulunmaktadır.

5 – Teknobiyotik  

Teknobiyotik oyuncu ekipmanlari
Herhangi bir ekran kartı veya kasa veya toplama sistemler araştırdığınızda kesinlikle karşınıza gelecek sitelerden bir tanesi Teknobiyotik’dir. Kendileri ile Youtube kanalımızda da görebileceğiniz üzere bilgisayar sektöründe bu güne kadar yüzlerce satış yapmış durumdalar. Uygun fiyatlı bütçenize göre toplanmış bilgisayar bulabilirsiniz.

6 –  GameGaraj

gamegaraj logo

Gamegaraj Türkiye’nin en büyük bilgisayar toptancılarında birisi olan Eksa Elektronik grubuna bağlı bir son kullanıcı bilgisayar satıcısıdır. Yılladır bir çok kişiye uygun fiyatlı pc satmasının yanında İstanbul / Üsküdar da mağazası bulunmaktadır.

7- Gaming.gen.tr

Screenshot 22

Son yıllarda bizimde yakından çalıştığımız ve bir çok kişiye uygun fiyatlı bilgisayar satışı yapan gaming gen İstanbul/ Ümraniye de bulunan mağazaları üzerinden de fiziksel olarak satın alma işlemi yapılabiliyor.

8- Tebilon

 

logo 20210617153949 1706202115394944

Tecrübeli bir ekip tarafından kurulan Tebilon , ziyaretçilerine internet üzerinden web ve mobil platformlar aracılığı ile bilişim donanım ürünleri ve aksesuarları satın alma olanağı sağlıyor. İstanbul/ Kozyatağı Kadıköy bölgesinde mağaza ve deposu bulunuyor.

9 – PcKolik

Screenshot 25

Sektörde çok uzun zamandır güvenlik ve bilgisayar parçaları tedariği yapan Art sistemin yan kuruluşu olan Pc Kolik oyun bilgisayarlarını ve oyuncu bileşenleri satışını yapmakta. Mağazası İstanbul / Küçükçekmecedir.

10 – İtopya

Itopya 14072016104722

Özellikle geniş ürün gamı ile itopya bilgisayar toplamak isteyen kullanıcıların tercihleri arasında yer alıyor. Bizim tarafımızdan toplanmış hazır sistemleri sitelerine bulabilirsiniz. Ayrıca İstanbul Kadıköy, Beylikdüzü / Ankara illerinde fiziksel olarak mağazaları bulunmaktadır.

 

 

Listemiz 2023 yılında güncellenmiştir. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

4 YORUMLAR

  1. ben dxdiag a girip ekran kısmına girdiğimde

    Yaklaşık top. bellek:4127 mb
    görüntü belleği(VRAM):128 mb
    paylaşılan bellek: 3999 mb

    olarak gözüküyor bide ayrıca intel grafikleri kontrol merkezine girince de

    grafik belleği,
    ayrı:0 GB
    paylaşımlı:4 GB

    diyor ne yapmam lazım VRAM i yükseltirsem ekran kartının gıgabyte’ı düşer mi ne olur? yardımcı olabilirseniz sevinirim

  2. Novabilgisayar firmasını unutmuşsınuz. Yukarıda listelediğiniz bir çok firmadan daha önce kurulmuş ve daha fazla tecrübeye sahipler. 2002 yılında ilk bilgisayarımı ve 10 yılın sonunda 2. bilgisayarımı buradan toplamıştım. Bu ara sanırım yeni çıkan oyunlar için tekrar orayı ziyaret edeceğim ama dolar aldı başını gitti..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler