Cuma, Mayıs 3, 2024

Haftanın Ücretsiz Oyunu: Anno 1404 History Edition

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ücretsiz oyunlar dizimizde bu hafta Epic Games’in de Steam hediyelerinin de dışına çıkıyoruz. Epic Games’in ve Steam’in sunduğu ücretsiz oyunlara alıştık ama bu sefer konuğumuz Anno 1404 History Edition oyunu olacak ve oyunu veren platformda bambaşka bir platform olarak karşımıza çıktı.

Bu haftanın ücretsiz oyunu Ubisoft tarafından geliyor. Derseniz ki Ubisoft’un ücretsiz oyun vermesi sürpriz mi? Hemen cevap veririm hayır. Daha önce de firmanın defalarca ücretsiz oyunm verdiğini gördük. Ama bunu Epic Games ya da Steam kadar sık yapmıyor. Neyse konumuza geri dönelim de haftanın ücretsiz oyunu için detaylarımıza geçelim.

Anno 1404 History Edition Nasıl Bir Oyun?

Strateji severler Anno serisini yakından tanır. Oyun standart strateji oyunlarının dışına çıkan bir yapıyla geliyor. Altın topladım, yiyecek topladım asker doldurdum gibi bir şey yerine, kendi dev şehirlerinizi kuruyorsunuz.

Bir şehir yönetiyorsunuz ve bu şehrin her detayını düşünmeniz lazım. Güzel bir strateji sınıfı oyun olduğunu söylemek lazım. Serinin son oyunlarından Anno 1404 History Edition için ise farklı bir durum var.

Kaçırmayın: 12 GB Versiyonlu Gigabyte RTX 2060 Modelleri ortaya çıktı. 

Bu oyunda hem yeni nesil bilgisayarlar için tam uyum ve çözünürlük, model güncellemesi sunuldu hem de Venedik genişleme paketi de oyuna dahil edildi. Güzel bir şehir kurma oyunu olarak tanımlayacağımız yapımı, ücretsizken denemenizi tavsiye ederim.

Anno 1404 HE Nasıl Ücretsiz Alınacak?

Şimdi geçelim ücretsiz oyun detaylarına. Bir kere önce oyunun Ubisoft 35.yıl kutlamaları kapsamında ücretsiz olduğunu ekleyelim. Oyuncuların Ubisoft hesapları üzerinden (Connect PC) ile oyunu kütüphanelerine eklemeleri gerekiyor. Bunun için oyunun sayfasını da buraya ekliyoruz.

14 Aralık saat 17:00’a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında oyunu ücretsiz olarak alabileceksiniz ve sonrasında da ücretsiz olarak oynamaya devam edebileceksiniz.

Bu süre geçtikten sonra oyunu almamışsanız üzgünüm ama fırsatı kaçırmış oluyorsunuz. Oyunun şu an Epic Games fiyatı da 67 TL civarlarında.

Anno 1404 History Edition

Anno 1404 History Edition Sistem Gereksinimleri

Bilgileri verdik ama ne kaldı? Grafiksel güncelleme almış olan bu oyunun sistem gereksinimlerinin nasıl olduğu. Gelin sistem gereksinimleri için de bilgi verelim.

Anno 1404 History Edition

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: FX 4130 3.9 GHz ile i3-3220 3.3 GHz
  • Ekran Kartı: Nvidia GTX 660 ile AMD R7 265
  • RAM: 4 GB RAM
  • Depolama Alanı: 8 GB depolama alanı
  • İşletim Sistemi: 64 bit Windows 7

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: AMD Ryzen 5 1600  ya da Intel i5-4460 3.2 GHz
  • Ekran Kartı: Nvidia GTX 770 ya da AMD RX 470
  • RAM: 4 GB RAM
  • Depolama Alanı: 8 GB depolama alanı
  • İşletim Sistemi: Windows 10

Evet ücretsiz Anno 1404 History Edition için detaylarımız bunlar. Ek merak ettiğiniz bir konu olursa, yorumlarımız herkese açık. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler