Perşembe, Nisan 25, 2024

HarmonyOS 3.0 Videoda Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

27 Temmuz tarihinde resmi tanıtımı yapılacak olan HarmonyOS 3.0 işletim sistemi için her şey hazır. Artık sadece birkaç gün sonra yapılacak tanıtım bekleniyor. Hatta tanıtımdan önce paylaşımlar bile gelmeye başladı.

En son işletim sisteminin yeni sürümü için bir ilk bakış videosu ortaya çıktı. Açıkçası videoyla beraber arayüz konusunda fikir sahibi olabildik. Tabii ki teknik özellikler açısından şimdilik yeni sürüm neler sunacak bilmiyoruz ama en azından ilk görüntülerle karşılaşmış olduk.

HarmonyOS 3.0 Arayüzü Çok Daha Şık Duruyor

Videoya baktığımız zaman HarmonyOS 3.0 işletim sisteminin arayüzünün daha işlevsel ve daha şık durduğunu söyleyebiliriz.

Özellikle widget konusunda yeni düzenlemeler gelecek ve arayüz daha kullanışlı olacak diyebiliriz.

iOS ile Android arasında bir görüntü var. Ayrıca sadece ana ekran görüntüsünde değil, widget geçişleri ve sayfa geçişlerinde de iyileştirmeler yapılmış. Animasyonların yenilendiğini net olarak anlayabiliyoruz.

HarmonyOS 3.0

Görsel açıdan ve işlevsellik açısından biraz daha yol alındığı kesin. Artık daha fazla bilgiyi almak için 27 Temmuz’da yapılacak olan tanıtımı bekliyoruz. İlk bakış videosunu da hemen üst kısma ekliyorum.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler