Çarşamba, Nisan 24, 2024

HarmonyOS 3 Geliyor! Tanıtım Tarihi Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ambargolar içerisinde ezilen Huawei, uzun bir zamandır Android işletim sisteminden mahrum kalmış durumda. Krizi fırsata çeviren Huawei’nin bu süreçte kendi işletim sistemi HarmonyOS üzerinde çalışmalar yaptığını da biliyoruz. İşte bu çalışmaların yeni meyvesi HarmonyOS 3 de çok kısa bir süre sonra geliyor.

En son HarmonyOS 2 yayınlanmıştı ve birçok cihazda da kullanılmaya başlanmıştı. Hatta Android olan Huawei cihazların bile HarmonyOS sürümüne çevrilmesine izin verilmişti. Şimdi yeni sürümle beraber bir eşik daha aşılacak.

HarmonyOS 3 Ne Zaman Tanıtılacak?

Birkaç farklı üretici tarafından da kullanılacak olan HarmonyOS’un yeni sürümü, 27 Temmuz tarihinde düzenlenecek olan özel bir etkinlikle beraber duyurulacak.

Yeni sürüm için duyurunun yapılmasının hemen arkasından da beta sürümünün gelmesi bekleniyor.

Açıkçası şu ana kadar yeni işletim sistemi için çok fazla bilgi verilmedi ve sızıntı da gerçekleşmedi. Ancak 27 Temmuz sonrasında, kullanıcıları şaşırtacak çok yeniliğin ortaya çıkacağı söylenmekte.

HarmonyOS 3

Görünen o ki Huawei bu kez çok daha fazla yeniliğe imza atacak. Mevcut birçok Huawei akıllı telefonuna da gelecek olan HarmonyOS 3 sürümünün final versiyonu ne zaman yayınlanacak bunu da tanıtımda öğreneceğiz.

Tanıtımdan sonra yeni sürümün getireceği yenilikleri de sizlerle paylaşırız. Şimdilik paylaşılan afiş görseliyle yetinelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler