Cumartesi, Mayıs 4, 2024

Harry Potter Dizisi Duyuruldu! İşte İlk Video

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gerek kitapları gerekse de film serisi ile ciddi bir hayran kitlesine ulaşmış olan Harry Potter efsanesi, uzun yıllar sonrasında geri dönüyor. Bu kez seriye eklenecek bir filmden söz etmiyoruz. Bu kez Harry Potter dizisi ile karşı karşıya olacağız. Yani serüven biraz daha uzun olacak.

Gelin o zaman yeni dizi projesi için detaylardan söz edelim ve nasıl bir yapım ile karşı karşıya kalacağımıza daha yakından bakalım.

Harry Potter Dizisi Nerede Yayınlanacak?

Dizi için ilk açıklama yapımın tüm haklarına sahip olan Warner Bros. kanadından geldi. Firma yaptığı açıklamada dizinin hazırlandığını resmen duyurmuş oldu.

Dizinin hikayesi ise orijinal hikaye olacak. Ana hikaye olarak bildiğimiz kitaplardan esinlenerek sunulan bir yapım göreceğiz. Toplamda 7 kitap var ve her kitabın bir sezondan oluşan bir dizi olarak sunulması bekleniyor.

Zaten dizi için on yıllık bir sürenin belirlendiği de açıklandı. Bu demek oluyor ki 7-8 sezonluk bir hayli uzun soluklu bir yapım göreceğiz. Tabii ki iş henüz başlamadan, 10 yıllık bir serüveni olacağının açıklanması da ilginç.

Dizinin yayın platformuna gelecek olursak, yapım HBO tarafından kurulan Max üzerinden yayınlanacak. HBO’nun da yeni platformu Max için en iddialı projesi bu olacak diyebiliriz.

Harry Potter dizisi

Daniel Radcliffe Rol Alacak mı?

Film serisinden tanıdığımız ünlü oyuncunun dizi projesinde yer alıp almayacağı ise belli değil. Daniel Radcliffe, uzun yıllar öncesinde daha fazla bu rolde yer almayacağını açıklamıştı. Fakat açıklamaların yapıldığı dönemde dizi projesi gündeme gelmemişti. Şimdi işlerin biraz daha değişmesi söz konusu olabilir.

Ne Zaman Yayınlanacak?

Henüz bu konuda da kesin bir bilgi yok. Uzun soluklu bir projeden söz ediyoruz ve muhtemelen ciddi bir hazırlık süreci olacaktır. Zaten HBO tarafından da Harry Potter dizisi şu tarihte yayınlanacak gibi bir açıklama gelmedi. Yakın zamanda bu konuda da bilgi gelecektir diye düşünüyoruz.

Yeni Max platformu için yayın hayatının da 23 Mayıs 2023 itibariyle başlayacağını hatırlatalım. Şimdilik sadece ABD genelinde yayın hayatına başlayacak. Sonrasında neler olur bilemiyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler