Cuma, Mart 29, 2024

HiSense, U30 Adını Verdiği Yeni Akıllı Telefonunu Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli beyaz eşya ve elektronik üreticisi olan HiSense, İspanya’nın Barcelona şehrinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi 2019 kapsamında duyurduğu akıllı telefonu U30’u bugün Çin’de resmi olarak tanıttı.

HiSense U30 Özellikleri Ve Fiyatı

HiSense’nin yeni akıllı telefonu U30, 6.3 inç büyüklüğünde Infınıty O tasarımına sahip bir ekran ile beraber geliyor. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 675 yonga setinden alan cihaza, 6 / 8GB RAM kapasiteli olmak üzere iki farklı RAM seçeneği ve 128GB dahili depolama alanı ile beraber geliyor. 

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 48MP + 5MP çözünürlüğünde çift kamera kurulumuna ev sahipliği yaparken ön tarafında ise 20MP çözünürlüğünde ekrana gömülü bir adet selfie kamerası bulunuyor.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerine kurulu Vision UI arayüzü ile beraber çıkan akıllı telefon, Quick 4 Charge 4 destekli 4.500mAh kapasiteli bir bataryadan gücünü alıyor. Bu teknoloji sayesinde cihaz, yaklaşık olarak bir saatte yüzde 80 şarj olabiliyor.

unnamed

Çin, Rusya ve Avrupa pazarı olmak üzere toplamda 3 pazarda satışa sunulacak olan akıllı telefonun yaklaşık olarak 402 dolar gibi bir fiyat etiketiyle kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler