Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Galaxy A90’ın Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un ilk kızaklı mekanizmaya sahip ön ve arka kamerasına sahip olacak akıllı telefonu Galaxy A90’ın teknik özellikleri sızdırıldı.

Ortaya çıkan özelliklere bakıldığında, Samsung’un yeni akıllı telefonu 2040 x 1080 piksel çözünürlük sunan 6.7 inç büyüklüğünde Super AMOLED bir ekran ile beraber geliyor. Gücünü Qualcomm’un henüz tanıtmadığı Snapdragon 7150’den alacak olan cihaza, 6 / 8GB RAM ile 128GB dahili depolama alanı eşlik edecek.

Ekran Alıntısı

Arka tarafında 48MP çözünürlüğünde ana kamera, 8MP çözünürlüğünde derinlik algılama sensörü ve ToF sensörü olmak üzere üçlü kamera kurulum ile beraber gelecek.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerine kurulu One UI arayüzü ile beraber çıkacak olan cihaz, 165 x 76,5 x 9,0 mm boyutlarında ve 219 gram gibi bir ağırlığa sahip olacak. Ayrıca akıllı telefon 25W hızlı şarj destekli 3700mAh kapasiteli bir bataryadan gücünü alacak.

Gümüş, siyah ve altın olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile beraber kullanıcıların beğenisine sunulacak olan Samsung Galaxy A90’ın 10 Nisan tarihinde düzenlenecek olan lansman ile beraber tanıtılması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler