Cuma, Nisan 26, 2024

Redmi Pro 2’nin Bazı Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin bir alt markası olarak hayatına devam eden Redmi, daha sonrasından firmadan ayrılıp bir marka olarak yoluna devam etmişti. Bugün ise ortaya çıkan bilgilerle beraber firmanın yeni amiral gemisi olacak modelinin bazı teknik özellikleri yavaş yavaş şekilleniyor.

Xiami CEO’su Lei Jun’un elinde ortaya çıkan akıllı telefonun gücünü Qualcomm’un Snapdragon 855 yonga alacağı konuşuluyor. Ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ile beraber gelecek olan Redmi Pro 2’nin RAM kapasitesi ve depolama alanı bilinmiyor.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 48MP çözünürlüğünde ana kamera ile beraber üçlü kamera kurulumu ile beraber gelmesi beklenen cihazın ön tarafına bakıldığında ise Vivo V15 Pro ve Oppo F11 Pro modellerinde gördüğümüz çerçevesiz bir tasarım ve açılıp kapanabilir bir mekanizmaya sahip bir adet kamera ile beraber gelecek gibi duruyor.

Xiaomi CEO Lei Jun Redmi 855 Phone in Background

Redmi’nin yeni amiral gemisinin nasıl bir fiyatlandırmaya sahip olacağı bilinmemekle beraber ne zaman satışa sunulacağıda henüz bilinmiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler