Salı, Nisan 23, 2024

Honda Civic 1850 beygirlik motorla rekor kırdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Drag yarışlarını hepimiz biliriz ve çok kez izlemişizdir. Bu sefer modifiye edilmiş bir Honda Civic tam 1850 beygirlik motoru ile dünya hız rekorunu kırdı. Üstelik karşısında olan diğer canavarlara rağmen. 400 metrelik nefes kesen drag yarışında Honda Civic‘i geçebilen olmadı.

1850 beygirlik motor

Bu araçlar öyle sıradan vatandaşların kullanabileceği türden olmadığı gibi, gaza dokunduğunuz anda sizi yerinizden sökebilecek güve sahip. Birazdan ise 1850 beygirlik motoru ile dünya hız rekorunu kıran Honda Civic‘in performansını izleyeceksiniz.

Bu organizasyonda özel modifikasyona sahip araçlar bir araya gelerek kozlarını pistte paylaşıyorlar. Hızlı ve Öfkeli film serilerinde gördüğümüz o canavarlar ise bunların yanında fıs kalıyor desem yeridir. Honda Civic tutkusunu da üstüne eklediğimizde ortaya 2.0 litrelik dört silindirli turbolu 1850 beygirlik motor çıkıyor. Bu araç ile 7.6 saniyelik derece ve 320 km/s hız ile ön çekerlik bir efsane. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu efsane video ile baş başa bırakalım.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler