Cuma, Nisan 19, 2024

Honor 60 Özellikleri Lansman Öncesinde Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji devlerinden Huawei, yarın (1 Aralık) itibariyle yeni nesil akıllı telefon ailesi Honor 60‘ı tanıtıyor olacak ve bugün erken saatlerde Honor 60 modeli ile ilgili bir dizi temel özellik listesi sızdırıldı, ne yazık ki yakın zamanda görüntüleri sızdırılan Honor 60 Pro ile ilgili bir detay söz konusu değil.

Honor 60 modelinin henüz değeri belirtilmemiş olsa da yüksek yenileme hızı sunan 6.67 inçlik Full HD+ OLED ekrana sahip olacağı, 12GB’a kadar RAM, 256GB’a kadar depolama alanı seçenekleri sunacağı belirtiliyor. Akıllı telefon gücünü Qualcomm’un Snapdragon 778G+ yonga setinden alacak.

Kameralar konusuna gelecek olursak 8MP çözünürlüğünde f/2.0 diyafram aralığına sahip daha yüksek geniş açı, 2MP çözünürlüğünde f/2.4 diyafram aralığına sahip derinlik sensörü ve 108 MP çözünürlüğünde f/1.9 diyafram aralığına sahip ana kamera ile gelecek.

honor 60 ailesi
Honor 60 Özellikleri Lansman Öncesinde Sızdırıldı! 2

Cihaz, 66W hızlı şarj teknolojisi desteğine sahip 4800 mAh kapasiteye sahip bataryaya sahip olacak. Kutu içerisinden Android 11 işletim sistemi ile birlikte gelen akıllı telefonda Bluetooth 5.2 teknolojisi destekleniyor olacak. Bright Black, Juliet, Starry Sky Blue ve Jade Green olmak üzere dört farklı renk seçeneğinde satışa çıkacak olan akıllı telefon yalnızca 179gr ağırlığa sahip olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler