Cuma, Nisan 19, 2024

OPPO’nun Katlanabilir Akıllı Telefonu Hakkında Yeni Sızıntılar Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji devi OPPO’nun ilk katlanabilir akıllı telefonunun önümüzdeki aylar gibi erkenden piyasaya sürüleceği iddiaları internette geziyor ve şirket cihazı gizli tutma konusunda iyi bir iş çıkarıyorken analistler yeni OPPO Katlanabilir Akıllı telefonu hakkında bir takım önemli özellikleri ortaya çıkarmayı başardılar ve şimdi ise ise güvenilir haberci Digital Chat Station daha öncesinde bazı özellikleri doğruladı.

DCS, OPPO Katlanabilir Akıllı Telefonun 120Hz yenileme hızına sahip ana ekrana sahip olacağını ve özçekim kamerası konusunda sol tarafa hizalanmış bir delik çentik tasarıma sahip olacağını belirtiyor. Akıllı telefonun 32MP çözünürlüğünde özçekim kamerasına ve 50MP çözünürlüğünde ana kameraya sahip olduğunu da doğruluyor, ek olarak katlanabilir akıllı telefonun 60Hz yenileme hızına sahip ikincil bir ekrana sahip olacak.

İsmi ‘Oppo Find’ N olacak!

oppo katlanabilir telefon
OPPO'nun Katlanabilir Akıllı Telefonu Hakkında Yeni Sızıntılar Ortaya Çıktı! 2

Önceki söylentiler ve iddialara göre akıllı telefonun 120Hz yenileme hızına sahip 8 inçlik LTPO OLED ekran ile gelecek, 4500 mAh bataryadan enerji alacak ve yüksek ihtimalle 125W hızlı şarj desteği sunacak. Cihaz kutudan çıkar çıkmaz Android 12 işletim sistemine sahip ColorOS 12 ile çalışacak.

Bunların dışında ise pek bir teknik ayrıntıya sahip değilken başka bir Çinli bilgi kaynağı katlanabilir akıllı telefonun OPPO Find N olarak isimlendirileceğini iddia ediyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler