Perşembe, Mart 28, 2024

Samsung Galaxy A03 Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung, geride bıraktığımız Ağustos ayında Galaxy A03s modelini tanıtmıştı ve geçtiğimiz haftalarda ise Galaxy A03 Core modeli aileye eklenen üyelerden biri oldu. Şirket şimdi ise aileye Galaxy A03 modelini resmi olarak tanıtarak ekledi.

Samsung Galaxy A03; 5MP özçekim kamerasını damla çentik tasarımına sahip 6,5 inçlik HD+ Infinity-V ekranla geliyor. Arka taraftaki kamera kümesinde ise 48MP ana kamera ve 2MP çözünürlüğünde derinlik sensörü bulunuyor. Önceki model A02’de 13MP ana kamera ve 2MP makro kamera yer alıyordu.

Samsung Galaxy A03 Teknik Özellikleri ve Fiyatı

samsung galaxy a03
Samsung Galaxy A03 Tanıtıldı! 2

Akıllı telefon gücünü maksimum 1,6Ghz/h frekansına sahip sekiz çekirdekli bir işlemciden alıyor. Samsung Galaxy A03’ün kutudan hangi Android işletim sistemi ve OneUI sürümü ile geldiği henüz bilinmiyor. Samsung Galaxy A03’ü satın almak isteyen tüketiciler üç farklı varyanttan birini seçebilirler: 3GB RAM / 32GB depolama alanı, 4GB RAM / 64GB Depolama Alanı ve 4GB RAM / 128GB Depolama Alanı.

Samsung Galaxy A03, Dolby Atmos ses teknolojisine sahip ve enerjisini 5000 mAh kapasiteye sahip bataryadan alıyor. Akıllı telefon Siyah, Mavi ve Kırmızı olmak üzere üç farklı renk seçeneğinde satışa çıkıyor. Şirket akıllı telefonun hangi pazarlarda hangi fiyat etiketiyle satılacağını henüz açıklamadı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler