Cuma, Mart 29, 2024

Honor Gamepad Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen Gamescom 2019, sadece dev oyun firmalarının yer aldığı bir etkinlik olmaktan çıktı. Artık bu alanda sürprizler de sunulduğunu görüyoruz. Son sürpriz ise Honor Gamepad oldu.

Huawei firmasının çatısı altında yer alan Honor, akıllı telefonda oyun oynamayı seven kullanıcılar için Honor Gamepad’i tanıttı. Merak edilen özellikleri ortaya çıkan yeni Gamepad ise şimdiden oyuncuların ilgi odağına oturacak gibi duruyor. Öyle ki cihazın özellikleri oldukça tatmin edici.

Honor Gamepad Ne Gibi Özellikler Sunuyor?

İlk dikkat çeken kısım gamepad için tek taraflı bir kontrol sunulduğu. Telefonun ya sağ tarafına ya da sol tarafına takılarak kullanılacak olan gamepad, Bluetooth üzerinden telefona bağlanıyor. İsteyen kullanıcılar USB Type C üzerinden de kullanım sağlayabiliyorlar.

Honor Gamepad

Honor Gamepad üzerinde yer alan tuşların sayısı ise 6 buton olarak açıklandı. Bunun dışında bir de fiziksel joystick yani analog var. Beraberinde 400 mAh değerinde dahili bir batarya da getiren yeni kontrol cihazının henüz fiyatı ve çıkış tarihi açıklanmadı.

Muhtemelen sınırlı bölgede satışı yapılacak olan kontrol cihazının fiyatının ne kadar olacağı ise zaman içerisinde belli olacaktır. Fiyatlar açıklandığı zaman haberimizi güncelleyeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler