Cuma, Nisan 19, 2024

Honor Watch GS3 Resmi Olarak Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Honor bugün MWC’de Magic 4 serisi amiral gemisi akıllı telefonlarını tanıttı fakat şirketin Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı tek cihaz bu değil. Şirketin CEO’su George Zhao, Honor Watch GS3 akıllı saatini resmi olarak tanıttı.

Honor Watch GS3 aslında bu yılın başlarında Çin’de tanıtılmıştı; 466×466 piksel çözünürlüğe sahip dairesel bir 1.43 inçlik AMOLED ekranı var. Paslanmaz çelikten üretilen gövdenin kayış malzemesi saatin rengine göre değişiklik gösteriyor. Ocean Blue ve Classic Gold renkleri Nappa isimli deri kayışlarla gelirken Midnight Black versiyonunda kauçuk kayış kullanılıyor.

Honor Watch GS3 Fiyatı ne kadar?

honor watch gs 3 pch
Honor Watch GS3 Resmi Olarak Tanıtıldı! 2

Watch GS3, yeni sekiz kanallı PPG Optik Kalp Atış Sensörüne ve 7/24 kan oksijen takibi ve yerleşik uyku takibine sahip. 100’den fazla spor modunu izleyebilir ve beş ana küresel konumlandırma standardını destekleyen çift frekanslı bir GNSS alıcısı ile birlikte gelir.

Watch GS3 silikon kayışlı model 229 Euro fiyat etiketinden başlarken, Nappa deri kayışlı model ise 249 Euro fiyat etiketinden başlıyor. Akıllı saatin ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağını ve fiyatının ne kadar olacağını bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler