Cuma, Mart 29, 2024

Honor X9 4G Tanıtıldı: Teknik Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Shenzhen merkezli akıllı telefon üreticilerinden Honor, bugün Honor X9 4G‘yi resmi olarak tanıttı. Qualcomm’un Snapdragon 680 yonga setinden güç alan akıllı telefon arka tarafında dairesel kamera kümesinin içerisinde 64MP çözünürlüğe sahip ana kamera yer alırken ana kameraya 8MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve 2MP çözünürlüğünde makro ve derinlik algılayıcı kamera eşlik ediyor.

Akıllı telefon geçtiğimiz gün tanıtılan Honor X9 5G varyantı ile neredeyse aynı telefon fakat teknik tarafta bir çok farklılıklar söz konusu. 8GB RAM ve 128GB depolama alanı ile birlikte gelen akıllı telefon 2388×1980 piksel çözünürlüğe sahip 6.81 inç boyutunda IPS LCD ekran ile geliyor fakat 90Hz yenileme hızı sunuyor.

honor x9 4g pch
Honor X9 4G Tanıtıldı: Teknik Özellikleri Neler? 2

Akıllı telefonun bir diğer farklılığı ise yalnızca 4G bağlantı teknolojisine sahip olması. 66W kablolu hızlı şarj desteğine sahip olan cihaz 260 Dolar fiyat etiketiyle, Siyah, Mavi ve Gümüş olmak üzere üç farklı renk seçeneğinde 14 Nisan’da satışa sunulacak. Cihazın Türkiye’de satılıp satılmayacağı henüz bilinmiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler