Cuma, Mart 29, 2024

HP’nin İş Odaklı Dizüstü Bilgisayarı: Elite Dragonfly

Paylaş

silkroad gaminggentr

HP’nin en son EliteBook’u olan Elite Dragonfly, bir iş dizüstü bilgisayarı gibi görünmüyor. Derin mavi gölgesinde ve hafif magnezyum yapısına sahip bu laptop, ticari sektör için yapılmıştan daha öte birinci sınıf tüketiciler için yapılmış gibi görünüyor ve hissettiriyor.

13.3 inç ekrana sahip Eltie Dragonfly, 1 kilogramdan (2,2 pound)  az ağırlığa sahip. HP’nin önceki EliteBook modellerinden daha hafif, tek elle kolay bir biçimde taşınabilirliğe sahip. HP açıkça LG Gram gibi tüy gibi hafif laptoplar üreten rakiplere karşı durmaya çalışıyor.

HP Elite

Bu model, ikisi bir arada laptop modeli, bu sebepten ötürü bir table olarak kullanmak yahut ekrana parmak veya kalem aracılığı ile yazı yazmak istiyorsanız cihazı 360 derece bükebilirsiniz. Akitf kalem modellerini destekler ancak bunlar laptop dahilinde satılmaz.

Teknik Bilgiler

Cihazda iki Thunderbolt 3 bağlantı noktası (her iki port üzerinden bilgisayarı şarj edebilirsiniz), bir adet USB 3.1 Jenerasyon 1 bağlantı noktası, bir adet 3.5mm kulaklık girişi ve bir Kensington kilidi yer alacak.

HPelitebook Dragonfly IMG 20190916 160856

720p web kamerası ekranın üst kısmında yer alacak, bilgisayara sızılma (hack durumları) gibi durumlarına önlem amacı kamera kepenkiyle birlikte gelecek. Ürün Windows Hello’yu destekliyor. Birden fazla kimlik doğrulama yöntemine sahip olmak istiyorsanız, avuç içi dayanağında bir parmak izi sensörü bulunmakta.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler