Cuma, Mart 29, 2024

HTC Desire 22 Pro Tanıtıldı: Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun zamandır akıllı telefon pazarında gözükmeyen isimlerden HTC, nihayet yeni bir akıllı telefon piyasaya sürdü. Bugün gerçekleştirilen lansman etkinliğinde HTC Desire 22 Pro tanıtıldı. Akıllı telefon Qualcomm’un Snapdragon 695 yonga setinden gücünü alırken 120Hz görüntü yenileme hızına sahip 6.6 inçlik LCD ekranla geliyor.

İçerisindeki donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4520 mAh kapasiteli bataryadan sağlayan Desire 22 Pro, HTC’nin Viverse ekosistemi ve Vive Flow gibi VR ürünleri uyumluluk sağlıyor.

Viverse desteği ile gelmesi mükemmel bir pazarlama faktörü olacak çünkü akıllı telefon HTC VR kulaklığı aracılığıyla Metaverse platformlarına erişimenizi sağlıyor. HTC, kripto para birimleri ve NFT’ler gibi dijital varlıklarınızı doğrudan telefonunuzda yönetmenize olanak tanıyan Viverse Cüzdanını da sunuyor.

HTC Desire 22 Pro kamera özellikleri neler?

htc desire 22 pro
HTC Desire 22 Pro Tanıtıldı: Özellikleri Neler? 3

Desire 22 Pro ayrıca f/2.4 diyafram aralığına sahip 13MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı lens, 5MP çözünürlüğünde derinlik algılayıcı lens ve f/1.8 diyafram aralığına sahip 64MP çözünürlüğünde ana kamera sunuyor. Ön tarafta ise delikli çentik tasarımı içerisinde 32MP çözünürlüğünde f/2.0 diyafram aralığına sahip özçekim kamerası bulunuyor.

microSD Kart desteği sunan akıllı telefon 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı sunuyor. Yazılım tarafında Android 12 işletim sistemi sunan Desire 22 Pro, yan tarafta parmak izi okuyucusu sunarken IP67 sertifikası sayesinde su ve toza dayanıklılık gösteriyor.

htc vive wallet
HTC Desire 22 Pro Tanıtıldı: Özellikleri Neler? 4

4520 mAh kapasiteli batarya, kablolu şarj sırasında 18W’da şarj olurken kablosuz şarj sırasında 15W’da şarj oluyor ve tersine kablosuz şarj teknolojisini destekliyor.

HTC Desire 22 Pro, Altın ve Siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneğinde Tayvan pazarında 404 Dolar fiyat etiketiyle, Avrupa ise 399-459 Euro fiyat etiketlerinde satışa sunulacak. Akıllı telefonun ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağını henüz bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler