Cuma, Nisan 26, 2024

HTC ViveFlow VR Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tayvan merkezli teknoloji şirketi HTC’nin yaklaşmakta olan VR (Sanal Gerçeklik) kulaklığı bugün Evan Blass tarafından fotoğraflar ile birlikte sızdırıldı. Eskilerin akıllı telefonları ile tanıdığı HTC uzun süredir Vive markasıyla birlikte sanal gerçeklik üzerine teknolojiler üretiyor ve en son ürünü ViveFlow VR resmi lansmandan önce internete düştü.

Yakın zamanda piyasaya sunulması beklenilen ve internete sızan HTC ViveFlow, bir pil modülüne kabloyla bağlanan ve VR denetleyicisi ve ayrıca miracast aracılığıyla içerik dahil olmak üzere çeşitli amaçlarla telefonunuza kablosuz olarak bağlanan hafif bir Sanal Gerçeklik kulaklığı gibi görünüyor.

htc viveflow 25
HTC ViveFlow VR Sızdırıldı! 4

Sanal Gerçeklik Kulaklığı, çeşitli kafa boyutlarına uyan rahat bir kafa bandı ile geliyor, lensler için altı farklı diyoptri ayarı ve çıkarılabilir bir yüz pedi de dahil olmak üzere bir dizi konfor özelliğine sahip olacak.

Kulaklığın 15 Ekim itibariyle 499 Dolar fiyat etiketiyle tanıtılması ve Kasım ayı başlarında nakliyesine başlanması ile birlikte piyasaya sunulması bekleniyor ve HTC ViveFlow piyasaya çıktığında bir dizi VR içeriği de sunacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler