Cuma, Mart 29, 2024

Huami Amazfit X’in Fiyatı ve Özellikleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi’nin alt markası olan ve akıllı saat üreten Huami, Amazfit X modelini tanıtmıştı. Amazfit X seri üretim bandına çıktığı zaman bir bağış kampanyası düzenleneceği sözü verilmişti. Kampanyanın hedefi 20 bin dolar toplamaktı fakat bu sayı kısa süre önce 262 bin dolara çıktı.

Huami 1

Bağış kampanyası dahilindeki 500 Amazfit X modeli saat, 149 dolar bağış yapanlara, 179 dolar fiyattan satılacak. Kampanya sürecinde satılan 500 ürün bitmiş durumda ve saat 329 dolar fiyat etiketiyle tekrardan satışa sunuldu. Bağış kampanyası ile birlikte saate sahip olanlar 1 dolar daha az ödediler.

Amazfit X 2 1024x634 1

Teknik Özellikler

  • 2.07 inç esnek AMOLED ekran
  • 430 nit parlaklık değeri
  • 326 ppi değeri
  • 220 mAh pil
  • Bileği 92 derece sarabilen kordon
  • Metal gövde

amazfit x 1 1

Akıllı saatin kullanım süresi ise normal kullanımda 7 gün olarak söyleniyor. Bu süreyi 14 güne kadar çıkarmak mümkün fakat ultra tasarruf ayarlarına geçmeniz gerekiyor. Ultra tasarruf modunda ise bir kaç özelliği kullanamama durumu ortaya çıkıyor.

maxresdefault 10

Cihazın herhangi bir fiziksel tuşu bulunmuyor. Manyetik şarj istasyonu ile de kolayca şarj imkanı bulunmakta. Amazfit X, gelişmiş akıllı saatler kategorisinde kendi yerini ayırmış durumda. Saatin Türkiye’ye gelip gelmeyeceği hakkında bir gelişme bulunmasada, yurt dışından ulaşım imkanı olacaktır.

Tanıtım Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=BGAjAIWl21U

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler