Cumartesi, Nisan 20, 2024

Yeni Bir Samsung Galaxy Watch Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bluetooth ve LTE teknolojilerini desteklemesinin yanı sıra, paslanmaz çelik ile yapılmış bir Galaxy Watch versiyonu resmi olarak doğrulandı. Muhteşem özellikler ile donatılan Galaxy Watch akıllı saat, iki farklı boyutlarda sunulacak ve daha yüksek bir pil ömrünü barındıracak.

Sızdırılan bilgilere göre, küçük boyutlu cihazda bile sadece 330 mAh batarya yer alacak, Galaxy Watch Active 2 versiyonunda yer alan mevcut 247 mAh bataryadan önemli ölçüde büyük olacak ve depolama alanında ise 8 GB’lık bir depolama alanı sunacak. Böylece akıllı telefonunuz yanınızda olmadığı zamanlarda daha geniş bir playlist ile yürüyüşe çıkabileceksiniz.

Samsung’un yeni Galaxy Watch modelleri, Çin merkezli MIIT şirketinden MIIT sertifikasını aldı bile. MIIT’e göre SM-R840 ve SM-R850 model numaralarına sahip iki saatte de Bluetooth ve Wi-Fi desteği bulunacak.

Ne yazık ki, sertifika en çok sorulan soruya cevap vermiyor – akıllı saatin sanal bir mekanik döner çerçeveye sahip olup olmayacağı hakkında bir bilgimiz yok, ancak Active 2’de yer alan sanal çerçevesinin başarısı göz önüne alındığında sanal dokunsal çerçevenin mutlaka olacağı düşünülüyor.

Akıllı saatlerin yıl sonuna doğru yeni Note 20 ile piyasaya sürülmesi bekleniyor. Umarım, Samsung o zamana kadar EKG özelliğindeki karışıklıkları da çözmüş olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler