Cumartesi, Nisan 20, 2024

Huawei Freebuds 4 Geliyor! İşte Tarih

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei’nin telefondan yana yüzü pek gülmez oldu. E tabii ki markanın başında ambargo belası var. Buna karşın telefonlar ve güzel aksesuarlar tanıtılmaya devam ediyor. Huawei Freebuds 4 kısa süre sonra sunulacak bu güzel ürünlerden birisi olacak.

Daha iyi ses kalitesi ve biraz daha iyileştirilmiş olan bir gürültü engellemesi sistemi ile yeni kulaklık yine AirPods serisine ciddi bir rakip olacak. Peki, kulaklık ne zaman tanıtılacak?

Huawei Freebuds 4, 19 Mayıs tarihinde duyurulacak

Kulaklığın sızmasının nedeni, tanıtımın çok ama çok yakında olması. Sadece 3 gün kadar sonra yeni seri de duyurulacak ve kablosuz kulaklık için nesil değişecek.

Hemen hemen Huawei Freebuds 3 ile aynı tasarımda, üç farklı renk seçeneğinde ve gelişmiş aktif gürültü engelleme sistemiyle beraber gelecek kulakta, başka ne sürprizler olacak bekliyoruz.

Huawei tanıtımda sadece Huawei Freebuds 4 modeliyle de kalmayabilir. Yan ürünler gelirse de şaşırmamak lazım. Tabii ki ilgi kulaklık üzerinde olacaktır.

Huawei Freebuds 4

Çünkü Huawei’nin bu tip ürünleri hem rakiplerden ucuz oluyor hem de kalite anlamında isteneni veriyor. Bence AirPods modellerine alternatif olabilecek kadar iddialı bir model daha gelmiş olacak.

Türkiye fiyatının ise hemen açıklanmasını beklemiyorum. Ama bu modelde Türkiye’de satılacak diyebilirim. Fiyat 1000 TL üzeri seviyelerde olacaktır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler