Cumartesi, Nisan 20, 2024

Huawei Mate 10 ve Honor V10 EMUI 10 Güncellemesi Alıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

EMUI 10 güncellemeleri hızlı bir şekilde dağıtılmaya devam ediyor. Amiral gemisi modeller için güncellemelerin sunulduğunu gördük ancak şimdi gözler eski serilere çevrilmeye başladı.

Öyle ki Huawei bu kez sürpriz adımlar atmaya başladı. Sadece yeni modeller değil, eski seriler için de güncellemeler duyuruluyor. Son olarak Huawei Mate 10 ve Honor V10 modelleri için güncellemenin duyurusu yapıldı. Huawei Mate 10 ve Honor V10 EMUI 10 beta sürecinin de başlandığı açıklandı. Beta sürecinin başlamasıyla beraber serilerin Android 10 tabanlı arayüze kavuşacağı da kesinleşmiş oldu.

Huawei Mate 10 ve Honor V10 EMUI 10 final sürümü ne zaman yayınlanacak?

Huawei Mate 10 ve Honor V10 modelleri için başlatılan beta programı sürpriz oldu. Güncelleme sıralamasına bakacak olursak, telefonlar eski modeller olarak geçiyor. 3 senelik modeller olması bu serilere güncelleme sunulmayacağı anlamına geliyor. En azından böyle biliyorduk. Görünen o ki Huawei farklı bir adım atma peşinde.

Huawei Mate 10 ve Honor V10 EMUI 10

Güncellemenin tüm kullanıcılar için final sürümü olarak ne zaman yayınlanacağı konusunda ise bir bilgi bulunmuyor. Şu an için sınırlı kullanıcının kabul edildiği bir beta süreci var. Bu sürecin ne kadar devam edeceği ve her iki model için de final sürümün ne zaman yayınlanacağını bekleyip görmek gerekecek. Muhtemelen bu süre çok uzun tutulmayacak. 2020 yılı içerisinde güncellemenin her iki model için de gelmesi söz konusu olabilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler