Perşembe, Nisan 18, 2024

Huawei Mate 40 Pro Türkiye Fiyatı ve Satış Detayları

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei Mate 40 Pro, Türkiye’ye geldi. Telefon tanıtılalı 1 ay kadar oldu ama açıkçası bu modelin biraz daha gecikme ihtimali olduğu konuşuluyordu.

Malum ABD ambargosu var ve söz konusu akıllı telefonların üretimlerinde marka bazı sıkıntılarla karşı karşıya kaldı. Öyle veya böyle sonuçta telefon ülkemizde de satışa çıkmış oldu. Tabii ki merak edilen telefonun fiyatı.

Huawei Mate 40 Pro Türkiye fiyatı nasıl?

Yeni akıllı telefon amiral gemisi olarak nitelendirilen iddialı modellerden ki üstelik kamera puanları listesinde de ilk sırada. Yani şunu demek istiyorum Huawei’de ambargo etkisi var diye uygun bir fiyat beklemeyin.

Telefonun fiyatı bir hayli yüksek. 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla satılan telefon 13.999 TL satış fiyatıyla sipariş ediliyor.

Huawei Mate 40 Pro

Bu telefon için açıklanan ön sipariş fiyatları. Eğer belirlenen fiyattan ön sipariş verecek olursanız, o zaman 21 Aralık tarihinde telefonun teslimatlarının başlayacağını bilmeniz lazım.

Yani teslimatların başlamasına neredeyse 1 ay gibi bir süre var. Satış detayları bu şekilde. Bu fiyata Google servislerinden yoksun bir telefon alınır mı orası da ayrı bir konu.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler