Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Huawei Mate 50 Tanıtım Tarihi Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei, yeni bir amiral gemisi akıllı telefon tanıtmak için kolları sıvamış durumda. Aslında Huawei Mate 50 adıyla beklediğimiz bu modeli uzun süredir konuşuyoruz.

En son telefonun benzersiz bir özellikle geleceği konusunda da sızıntılardan söz etmiştik. Sızıntılara göre şarjı bitse dahi arama yapabilecek olan telefonun şimdi de ne zaman tanıtılacağı açıklandı.

Huawei Mate 50 Tanıtım Tarihi Ne Zaman?

Mate serisinin genelde iPhone serisiyle eş zamanlı olarak tanıtıldığını biliyoruz. Tanıtım tarihi için yapılan açıklama da bu geleneğin bozulmayacağını gösteriyor.

Öyle ki açıklamaya göre yeni amiral gemisi modeli 6 Eylül tarihinde tanıtıma çıkacak. Telefonun tanıtım tarihinin duyurulduğu afiş görselinde, yeni model için bir ipucu da var.

Görselde bir daire alanının kullanıldığı gözüküyor. Bu da yine dairesel bir kamera alanının geleceğini işaret ediyor.

Huawei Mate 50

Sızıntılarda da genelde benzer bir kamera tasarımı üzerinde durulmuştu. Tasarım konusunda sızıntıları bir kenara bırakacak olursak, bu kez çok daha güçlü bir amiral gemisi beklediğimizi de söylemek isterim.

Huawei Mate 50 serisinin tüm modellerinde Snapdragon 8 Gen 1 işlemci, 12 GB RAM, 66W’a kadar hızlı şarj desteği gibi özellikler olmasını bekliyoruz.

Tabii ki en çok merak ettiğimiz şey telefonlarda yer alacak kamera. Huawei akıllı telefonlar Leica desteğiyle kamera konusunda ünlenmiş olan telefonlar. Fakat artık Leica yok. Bakalım marka bu dönemde kamera konusunda neler sunacak?

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler