Salı, Nisan 16, 2024

Huawei Nova 4e, Düzenlenen Lansman İle Beraber Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Huawei, orta segmentte konumlandırdığı yeni akıllı telefonu Huawei Nova 4e’yi Çinde düzenlemiş olduğu lansman ile beraber tanıttı.

Huawei Nova 4e Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Huawei’nin yeni akıllı telefonu, 2312 x 1080 piksel çözünürlük sunan 6.15 inç büyüklüğünde su damlası adı verilen bir çentik ile beraber geliyor. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 710 yonga setinden alan cihaz, 4GB – 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı ile beraber geliyor. Ayrıca bu depolama alanı MicroSD kart desteği sayesinde arttırılabilecek.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 24MP + 2MP + 8MP çözünürlüğünde üçlü kamera kurulumuna ev sahipliği yapan Huawei Nova 4e, ön tarafında ise 32MP çözünürlüğünde f /2.0 diyafram açıklığına sahip bir adet selfie kamerasını barındırıyor.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerine kurulu EMUI 9.0.1 arayüzü ile beraber çıkacak olan cihaz, 18W hızlı şarj destekli 3.340mAh kapasiteli bir bataryaya ev sahipliği yapıyor ve şarj olmak için USB Type-C portunu kullanıyor.

huaweinova4e 1

Degrade mavi, gece yarısı siyahı ve inci beyazı olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile beraber kullanıcıların beğenisine sunulan akıllı telefonunu fiyat etiketine bakıldığında ise 4GB RAM – 128GB depolama alanına sahip ilk versiyon 289 dolara, 6GB RAM – 128GB dahili depolama alanına sahip bir diğer versiyonun ise 342 dolar olarak belirlendiği görülüyor.

21 Mart itibariyle Çin pazarında satışa sunulacak olan Huawei’nin yeni akıllı telefonunun 26 Mart tarihinde Paris’te düzenlenecek olan P30 lansmanı ile beraber global pazara da gelmesi bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler