Cuma, Mart 29, 2024

Huawei Nova 4e’nin Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei, 2 gün sonra düzenleyeceği lansman ile beraber Huawei Nova 4e adını verdiği yeni modelini tanıtacak. Bazı teknik özelliklerinin belli olduğu cihazın bugün ise render görüntüleri ortaya çıkıyor. Bu yeni görüntüler, Nova 4e’nin arka tarafında üçlü kamera kurulumuna ve su damlası adı verilen bir çentiğe sahip olacağını gösteriyor.

Huawei Nova 4e Teknik Özellikleri

Huawei’nin Yeni akıllı telefonu, 2312 x 1080 piksel Full HD+ çözünürlüğünde 6.15 inç büyüklüğünde su damlası adı verilen bir çentik ile beraber gelecek. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 710 yonga setinden alacak olan akıllı telefona 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı eşlik edecek.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 24MP + 8MP + 2MP çözünürlüğünde üçlü kamera kurulumuna sahip olacak Huawei Nova 4e’nin ön kısmında ise 32MP çözünürlüğünde bir adet kameranın olacağı geçtiğimiz günlerde paylaşılan bir video ile onaylanmıştı.

Büyük ihtimalle kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak olan cihaz, 33340mAh kapasiteli bir bataryadan güç alacak.

huawei

Garnet Blue, Magic Night ve Pearl White olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile kullanıcıların beğenisi sunulacak olan akıllı telefon hakkında tam bilgiyi ve nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağını 14 Mart tarihinde düzenlenecek olan lansman ile beraber öğreneceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler