Cuma, Nisan 19, 2024

Huawei P Smart Z’nin Fiyat Etiketi ve Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Huawei’nin geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ve yakın bir zamanda tanıtmasını beklediğimiz açılıp kapanabilir bir mekanizmaya sahip akıllı telefonu Huawei P Smart Z, Amazon’un İtalya sitesinde gözüktü.

Huawei P Smart Z Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Ortaya çıkan bu sızıntılar ışığında cihazın özelliklerine bakacak olursak, 6.59 inç boyutunda 2340 x 1080 piksel çözünürlük sunan bir ekranın eşlik edeceği görülen akıllı telefon, gücünü Kirin 710 yonga setinden alacak. 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanının eşlik edeceği Huawei P Smart Z’nin bu depolama alanı MicroSD kart desteği sayesinde 512GB’a kadar arttırılabilecek.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 16 + 2MP çözünürlüğünde çift kamera kurulumu göze çarparken, ön tarafında ise 16MP çözünürlüğünde bir adet açılıp kapanabilir mekanizmaya sahip selfie kamerası bulunuyor.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak olan akıllı telefon 4.000mAh kapasiteli bir bataryadan gücünü çekecek. Ayrıca arka tarafında orta kısımda parmak izi tarayıcısı bulunuyor.

huawei

Huawei’nin yakın bir zamanda tanıtmasını beklediğimiz bu yeni cihazın fiyat etiketine bakıldığında ise 279 euro olarak belirlendiği görülüyor. Önümüzdeki günlerde akıllı telefonunun çıkış tarihine dair bir bilgi almayı bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler