Cuma, Nisan 19, 2024

Moto Z4’ün Basın Görselleri Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Lenovo’nun bir alt markası olarak yoluna devam eden Motorola’nın yakın bir dönemde tanıtmasını beklediğimiz yeni akıllı telefonu Moto Z4’ün basın görselleri sızıntılarıyla ünlü Evan Blass tarafından Twitter üzerinden paylaşıldı.

Motorola firması geçtiğimiz yıl Hindistan’da düzenlemiş olduğu lansman ile beraber Moto Z3 ve Moto Z3 Play modellerini tanıtmıştı. Şirketin yeni modelleri ise bugün akıllı telefon sızıntılarıyla gündeme gelen Evan Blass tarafından paylaşıldı. Böylelikle bu yeni modelin nasıl bir tasaraıma sahip olacağı belli olmuş oldu.

Ekranın 6.4 inç büyüklüğünde FULL HD+ bir tasarıma sahip olması beklenen cihazın, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 675 yonga setinden alacağı konuşuluyor. Kamera kısmında ise arka tarafında 48MP çözünürlüğünde bir adet ana kamera barındıracak olan akıllı telefon ön tarafında ise 25MP çözünürlüğünde selfie kamerasına ev sahipliği yapacak.

Büyük ihtimalle kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak olan Moto Z4’ün nasıl bir bataryaya sahip olacağı ise bilinmiyor.

moto z4.0

Motorola’nın bu yeni modelinin ne zaman piyasaya sürüleceği ve nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağı ise henüz belli değil. Önümüzdeki günlerde cihaz hakkında yeni bilgiler ortaya çıktığında sizlerle paylaşacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler