Cumartesi, Nisan 20, 2024

Vivo Z3x Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo’nun, geçen hafta TENAA’da ortaya çıkan ve Vivo Z3x olarak adlandırdığı yeni akıllı telefonu tanıtıldı.

Vivo Z3x Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Vivo’nun yakın bir zamanda satışa sunacağı bu yeni akıllı telefonu, 2280 x 1080 piksel çözünürlük sunan 6.26 inç büyüklüğünde bir ekran ile beraber geliyor. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 660 yonga setinden alan cihaza, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Ayrıca dileyen kullanıcılar bu alanı MicroSD kart desteği ile beraber 256GB’a kadar arttırabilecekler.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 13 + 2 MP çözünürlüğünde çift kamera kurulumu göze çarparken, ön tarafında ise 16MP çözünürlüğünde bir adet selfie kamerası bulunuyor. Arka tarafa yine baktığımızda parmak izi tarayıcısının tam olarak orta kısma yerleştirildiği görülüyor.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerine kurulu FunTouch OS 9 arayüzü ile beraber çıkan Vivo Z3x, 3.260mAh kapasiteli bataryadan gerekli gücü çekecek.

vivo z3x 2

 

Kırmızı, siyah ve mor olmak üzere üç farklı renk seçeneğini tercih edebilecek olan modelin satış fiyatı ise 180 dolar olarak belirlenmiş. 8 Mayıs itibariyle kullanıcılarla buluşacak olan akıllı telefonun ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ise belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler