Salı, Nisan 23, 2024

Huawei P30 Pro, Geekbench ve AnTuTu Testinde Görüldü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Huawei, 26 Mart tarihinde Paris’te düzenleyeceği lansman ile beraber P30 ailesini tanıtmaya hazırlanıyor. Bugün ortaya çıkan AnTuTu ve Geekbench testi sayesinde akıllı telefon hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

Önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan Huawei P30 Pro, Geekbench ve AnTuTu testlerinde ortaya çıktı. Her iki testte de VOG-L29 model numarası ile gözüken akıllı telefon gücünü HiSilicon Kirin 980 yonga setinden alacak gibi duruyor. AnTuTu Benchmark testinde 286.152 puan almayı başaran P30 Pro’ya 8GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. 

gsmarena 002

Geekbench testine bakıldığında ise tek çekirdek performansında 3289 alırken, çoklu performans testinde 9817 puan almayı başaran akıllı telefon, firmanın geçen sene piyasaya sürdüğü Mate 20 Pro modeli ile yakın bir performans sergileyeceği anlaşılıyor.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 40MP çözünürlüğünde ana kamera ve 3D ToF sensörü bulunurken ön tarafında ise 32MP çözünürlüğünde bir adet ön kameraya sahip olacağını bildiğimiz telefonun tam özelliklerini henüz net olarak bilemiyoruz.

gsmarena 001

26 Mart tarihinde Fransa’da düzenlenecek olan lansman ile beraber tanıtılacak olan Huawei P30 ailesi hakkında daha fazla bilgiyi önümüzdeki günlerde almayı bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler