Cuma, Mart 29, 2024

Huawei P30 ve P30 Pro’nun Özellikleri Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çinli teknoloji devi olan Huawei, önümüzdeki yıl tanıtacağı P30 ve P30 Pro’nun teknik özellikleri sızdırıldı. Huawei, Mate 20 ve Mate 20 Pro modelleri ile dikkatleri üzerine taşımayı başarmıştı. Bu iki cihazdan daha gözümüzü alamazken P serisinin yeni üyesi olacak olan P30 ve P30 Pro için çalışmaları hızlandıran Huawei, önümüzdeki yıl bu iki cihazı da piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Huawei P30 ve P30 Pro Tasarımı

huawei p30 ve huawei p30 pro kamera kurulumu shiftdelete

Huawei, önümüzdeki yıl tanıtmayı planladığı P30 ve P30 Pro cihazlarının koruyucu kapları gündeme geldi. Bu iki cihazın tasarımına bakacak olursak arka kameralar dikey bir şekilde konumlandırılmış üç adet kamera bizi karşılayacak. P30 ve P30 Pro cihazlarını karşılaştırdığımızda ise P30 Pro’nun kamerası P30’a göre çok daha geniş bir yer kaplamış. Bu da Huawei, P30 Pro ile birlikte kamera deneyimini daha da yükseltecek. Ayrıca P30 Pro ile birlikte kamera sayısı 4’e çıkacağı tahminlerin arasında.huawei p30 ve p30 pro icin hazirlanan kilif ortaya cikti 1

Huawei P30 ve P30 Pro Özellikleri Neler?

Huawei çıkaracağı bu cihazlarda kullandığı yapay zeka ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Şirket, P30 cihazının gücünü Kirin 980 yonga setinden verecek. Cihazın bellek tarafında ise 8GB RAM kapasitesi ile bizleri karşılayacak. P30 Pro modelinde ise aynı şeiklde Kirin 980 yonga seti kullanılırken 12GB RAM‘lik bir bellek miktarına yer verilecek.

 

Bu paylaşılan bilgiler kesin olmamakla birlikte doğruluk oranı yüksek olan bilgilerdir. Cihazın diğer tüm detaylarını tanıtım tarihi yaklaştıkça gün yüzüne çıktıkça sizleri bilgilendireceğiz. Takipte kalın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler