Cumartesi, Nisan 27, 2024

Huawei P40 ve P40 Pro Tasarımı Görüntülendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei P40 ve P40 Pro modelleri için tasarım detayları ortaya çıkmaya başladı. Son olarak telefonlara ait gerçek görseller olduğu iddia edilen görseller yayınlandı.

Görsellerin yayınlanmasının ardından nasıl bir tasarımın kullanılacağı konusunda da önemli bilgiler elde edilmiş oldu. Hem ana model için görseller yayınlandı hem de Pro modeli olarak gelmesi beklenen akıllı telefonlar için görseller yayınlandı.

Huawei P40 ve P40 Pro tasarımı nasıl olacak?

Yeni seri akıllı telefonların ana modelinde biraz daha çerçeveli bir yapıya yer verildiği görülüyor. Telefonun ekran kısmında yanlardan çerçeveli bir akıllı telefon sunulduğunu göreceğiz. Üst ve yan kısımlarda yer alan çerçeveler ince olsa da Pro modeline göre dikkat çekici şekilde.

Huawei P40 ve P40 Pro

Bunun dışında yine ana modelde herhangi bir çentik alanı yok. Ön kameralar ekrana gömülü bir şekilde kullanılmış durumda. Ana modelin arka kısımda da dikdörtgen bir kamera alanı ile geldiğini görüyoruz. Üst üste sıralı olan 3 kamera var.

Pro modeline geçtiğimiz zaman ise ekran kısmında tasarımın değiştiğini görüyoruz. Pro modelinde kavisli bir ekran kullanılmış durumda. Her iki yandan da kavisli olan ekranın üst ve alt kısımdan da belli bir oranda kavisli olduğu görülüyor.

Huawei P40 ve P40 Pro

Ekrana gömülü kameraların yerleşimi ise değiştirilmiyor. Yine bu telefonda da ekran üzerinde çift kamera kullanılacak. Huawei P40 ve P40 Pro serisinin ayrıldığı bir diğer nokta ise arka kameralar kısmında ek bir telefoto kamerasına yer verilmesi olacak.

Her iki model için de tasarım detayları şimdilik bu kadar ile sınırlı. Tanıtımın sonrasında daha ne gibi yeniliklerin geleceğini ve tasarım oynamalarının yapıldığını göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler