Cuma, Mart 29, 2024

Uygun Fiyatlı Nokia 5.3 Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün düzenlediği etkinlikte birden fazla cihaz duyuran Nokia, uygun fiyatıyla diğer cihazlardan kendini ayıran modeliyle dikkatleri çekti. Nokia 5.3‘ün özelliklerine yakından bir bakalım. İşte detaylar...

nokia 5 3 b

Nokia 5.3’ün düzenlenen çevrimiçi etkinlikte fazlasıyla heyecan uyandıran cihazlardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Nokia 5.3 gücünü Snapdragon 665‘den alıyor. İşlemciye  3-4-6 GB Ram ve 64 GB dahili depolama eşlik ediyor. Cihazın ön tarafına bakacak olursak bizi ön tarafta 6.55 inç boyutunda bir ekran karşılıyor. Ön tarafta ekranın yanı sıra çentik içerisinde bir ön kamerada yer almakta.

nokia 5 3 a w782

Cihazın arka tarafında ise bir adet parmak izi okuyucusu ve 4 adet kamera yer alıyor.Bu kameralardan  ana kamera 13 Megapiksel çözünürlüğüne sahip. Ana kameraya bir adet geniş açı kamerası (5Mp) , bir adet makro kamera (2Mp) ve derinlik algılayıcı sensör (2Mp) eşlik ediyor.

Temel özellikleriyle kendine orta segmentte yer bulacak olan cihazın fiyatına bakacak olursak 189 euro gibi düşük bir fiyatla karşılaşıyoruz. Kutudan android 10 ile çıkacak cihazın ilerleyen günlerde Avrupa‘da satışa çıkması bekleniyor.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler