Çarşamba, Nisan 24, 2024

Honor 30S’in Lansman Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei’in alt markası olan Honor, uygun fiyat politikasıyla Avrupa’da güzel işler başarıyor. Bu başarıyı sürdürmek için çalışmalarına devam eden Honor’un yeni cihazı Honor 30S‘in ne zaman tanıtılacağı belli oldu. İşte detaylar…

honor 30s

Honor’un yeni cep telefonu Honor 30S 30 Mart‘ta düzenlenecek çevrimiçi etkinlikte tanıtılacak. Yaklaşık 2 aydır tasarımı ve özellikleri konusunda sızıntıların bol bol yer aldığı Twitter’da bu sefer Mukul Sharma‘ tarafından paylaşılan bir poster üzerinden lansman tarihi paylaşıldı.

Cihazın tasarımına bakacak olursak cihazda 4 adet arka kamera yer alacak ve bu kameralar dikdörtgen bir yapının içerisinde bulunacak. Orta. orta-üst segmentte yer alması beklenen cihazın 40W hızlı şarj desteğinede sahip olacağınıda belirtelim.

Honor 30S gücünü ise  Kirin 820‘den alacak. Uygun bir fiyata sahip olması beklenen cihaz ile alakalı edindiğimiz bilgiler maalesef kısıtlı. Cihaz ile alakalı yeni bir bilgi edindiğimizde sizlerle paylaşacağız. İnternet sitemizi takip etmeyi unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler