Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung’un yeni cihazı Galaxy M31 Türkiye’de satışa sunuldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un ilk olarak Hindistan lokasyonlu ürettiği Galaxy M serisi gelen talepler sonrası geçen yıl Avrupa’da da satışa çıkmaya başlamıştı. Bu doğrultuda Galaxy M serisinin yeni üyesi Samsung Galaxy M31 Türkiye’de satışa sunuldu. İşte cihazın fiyatı ve özellikleri…

Samsung Galaxy M31 price specs Revu Philippines 881x461 1

Samsung’un orta segmentte başarısının hiç şüphesizki başrollerinden birisi de Galaxy M serisi. Hem fiyat hemde özellikleriyle iddialı olan cihazlardan biri Galaxy M31‘in özelliklerine ve fiyatına yakından bakalım.

Cihaz gücünü Exynos 9611‘den alıyor. Diğer donanımlara baktığımızda bizi 6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi karşılıyor. Barındırdığı temel özellikleri ile başarılı olan cihazın ekran ve kamerasına da göz atalım.

UYGUN FİYAT YÜKSEK PERFORMANS!

Ön tarafa baktığımızda bizi 6.4 inçlik Süper Amoled ekran ve bir adet ön kamera karşılıyor. Çentik içerisinde yer alan ön kamera 32 Megapiksel çözünürlüğe sahip. Cihazın arka tarafında ise 4 adet kamera yer alıyor.

71872

Sırasıyla bakmak gerekirse ana kamera 64 megapiksel çözünürlüğünde. Ana kameraya 8 Megapiksel çözünürlüğünde bir adet geniş açı kamerası, 5 Megapiksel çözünürlüğünde derinlik algılayıcısı ve 5 Megapiksel çözünürlüğünde makro kamera eşlik ediyor.

Cihaz kamera konusunda hiç kuşkusuz ki orta segmentte adından çok bahsettirecek gibi gözüküyor. 6000 mAh gibi dev bir pile sahip olan cihaz 15W Hızlı şarj desteğine sahip. Kutudan Android 10 ile çıkan cihazın Türkiye fiyatı ise 2799 TL olarak belirlendi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler