Cumartesi, Nisan 27, 2024

Huawei P70 Listeleri Sallamaya Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Öldü bitti diyenlere inat yoluna devam ettiğini gördüğümüz Huawei, yeni amiral gemileri için de hazırlanıyor. Markanın bir sonraki amiral gemisi modeli Huawei P70 olacak. 4 farklı modelle karşımıza çıkacak seri, tam bir kamera canavarı olacak. Yine DxOMark listesini sallamaya aday olan akıllı telefonun teknik özellikleri de sızdırılmaya başlandı. Peki nasıl özellikler olacak? Bakalım.

Huawei P70 Nasıl Özelliklerle Gelecek

Bir kere serinin 4 modelinde de aynı işlemci yani Kirin 9000S bulunacak. Ambargolar nedeniyle zaten işlemci konusunda markanın sıkıntılar yaşadığını biliyoruz. Bu nedenle her modelde aynı işlemcinin kullanılıyor olması beklenen bir durum.

Ekran konusunda da yine 4 modelin ortak olacağını söyleyebiliriz. Serinin tamamında 6.58 inçlik LTPO OLED ekran bulunacak.

Huawei P70 6 jpg Huawei P70

Modelle kamera kısmında ise ayrılacak. Temel akıllı telefonda 50 MP OV50H ana sensörlerine yer verildiğini göreceğiz. Pro ve Pro+ modellerinde ise 50 MP IMX989 sensörleri bulunacak ki bu sensörlerin 1 inç boyutunda olduğunu ve bir hayli iddialı olduklarını biliyoruz.

Henüz diğer kameraların özellikleri konusunda bir bilgi yok ama ultra geniş açı kamerası için de beklentiler yüksek.

Gelelim batarya kısmına. Huawei P70 serisinde 5000 mAh ile 5200 mAh arasında değişen batarya kapasiteleri göreceğiz. Serinin tüm modellerinde 88W hızlı şarj gelecek. Kablosuz olarak sunulacak hızlı şarj ise 80W seviyesinde olacak.

Peki Fiyatlar Nasıl Olacak?

Temel model için 700 dolar gibi bir fiyatlandırma göreceğiz. Pro modelinde bu fiyat 970 dolara, Pro+ modelinde 1200 dolar ve son olarak Pro Art modelinde ise 1400 dolara kadar çıkacak.

Tabii ki fiyatlar üzerinde depolama alanı ve RAM seçimi de etkili olacak. Ayrıca bu fiyatların resmi fiyatlar olmadığını ve henüz duyurunun yapılmadığını da hatırlatalım.

Telefonların tanıtımı 2 Nisan tarihinde yapılacak özel lansmanla olacak. Duyurunun arkasından telefonların neler yapabildiğini daha net görebileceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler