Perşembe, Nisan 25, 2024

Huawei’nin Giriş Seviyesindeki Akıllı Telefonu Olan Y7 2019’un Teknik Özellikleri Sızdı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei’nin giriş seviyesi akıllı telefonu olan Huawei Y7 ailesinin yeni üyesi olacak Huawei Y7(2019)’un teknik özellikleri ortaya çıktı. Sızıntılarıyla ünlü Roland Quandt, twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Huawei Y7(2019) modelinin tüm özellikleri hakkında paylaşımda bulundu.

 

Huawei Y7 2019 Teknik Özellikleri

Huawei’nin bütçe dostu olan telefonu 6,2 inç ekrana ve 1520 x 720 piksel HD + çözünürlüğe sahip. Cihazın su damlası adı verilen çentik ile beraber geleceği sızıntılar arasında. Akıllı telefonun ön tarafına bakıldığında 16 megapiksel çözünürlüğe sahip bir adet kamera ve arka tarafına bakıldığında ise 13MP çözünürlüğünde f/1.8 diyafram değerine sahip birincil kamera bulunuyor. Ayrıca arka tarafında  2MP çözünürlüğüne sahip bir derinlik sensörünede yer vermişler.

uygun fiyatli huawei y7 2019 ozellikleri ve fiyati sizdirildi shiftdelete 3

Cihazda kullanılacak yapay zeka sayesinde arka tarafındaki çift kameralar daha iyi çekim yapabilecek ve sahne algılama ve doğru kamera ayarlarını kullanma gibi özellikler sunacak. Ayrıca parmak izi okuyucusu arka tarafa konumlandırılmış. Cihaz gücünü Snapdragon 450 yonga setinden alacak. 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı sunacak olan akıllı telefonda eğer kullanıcılar depolama kapasitesini arttırmak isterlerse microSD kart yuvası sayesinde bu mümkün olacak.

Akıllı telefonun batarya kısmına bakacak olursak 4000mAh kapasiteye sahip bir bataryaya ev sahipliği yaptığını görüyoruz. Roland Quandt tarafından sızan bir diğer önemli bilgi ise bu bataryanın hızlı şarjı desteklemesi olduğunu da belirtelim.

Bazı ülkelerde Huawei Y7 (2019) Prime veya Pro versiyonunu 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama kapasitesi ile piyasaya sürülelebilir. 3 GB RAM’e ve 32 GB depolama kapasitesine sahip Huawei Y7’nin (2019) modeli Avrupa’da yaklaşık 150 avroluk bir fiyat etiketi ile piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bununla beraber Huawei Y7(2019) lansman tarihi hakkında hiçbir bilgi yok.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler