Cuma, Nisan 26, 2024

Hyundai 300 Beygirlik Yeni 2018 Azera Modelini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli Hyundai, yeni lüks segmentindeki otomobili Azera ile göz dolduruyor. 2018 model Hyundai Azera‘nın yeni tasarımı, performansı ve teknik özellikleri ön plana çıkarken, güçlü motoruyla rakiplerine göz dağı veriyor. Ancak aracın tasarımında biraz BMW esintisi görmedik değil.

Hyundai Azera 2018 Neler Sunuyor ?

Yukarıda belirttiğim gibi araç tamamen lüks segmentindeki kullanıcılar için üretilmiş. Sedan tipindeki otomobilin dinamik tasarımı BMW ile eşleşse de, kaslı yapısı ve heybetli görünümü bizden “on numara” yorumunu yapmamıza neden oluyor. Hyundai Azera 2018‘de iç tasarım da yenilendiği gibi, sportif bir görünüm çok yakışmış.

Otomobilin ön ve arka stop lambaları eski jenerasyona göre çok daha yenilikçi olduğu gibi, farlar biraz Renault Talisman‘ı andırıyor. Koktip tarafında ise multimedya sistemleri, araç kamerası, analog saat, deri döşeme koltukları ve call to click gibi seçeneklerin yer alacağı söyleniyor.

2018-hyundai-azera-01
Hyundai Azera 2018‘in motor tarafına da değinecek olursak birden fazla motor seçeneği müşterilere sunulacak. Henüz resmiyet kazanmayan Azera‘nın motor seçenekleri arasında maksimum 300 beygir güç üreten 3.3 litrelik V6 motor yer alacak. Kasım ayında gerçekleşecek olan Los Angeles Otomobil Fuarı‘nda kullanıcılar ile tanışacak olan Azera için diğer motor seçenekleri de yakında belli olacak.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler