Cumartesi, Temmuz 27, 2024

İki Popüler Mi Telefon MIUI 14 Güncellemesi Alıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi, arayüz güncellemelerine hızla devam etmeye başladı. Firma geçtiğimiz günlerde bazı Redmi modelleri için MIUI 14 güncellemesini sunmaya başlamıştı. Şimdi ise iki akıllı telefon modeli için daha yeni güncellemelerin geldiği ortaya çıktı. Bu kez güncelleme alan modeller eski amiral gemisi modelleri oldu. Bahsettiğimiz telefonlar 2020 yılında piyasaya çıkmış olan 10 ve 10 Pro modelleri.

Xiaomi 10 ve 10 Pro için MIUI 14 Güncellemeleri Başladı

Her iki cihaz için de kısa süre önce Android güncellemesinin konuşulduğundan söz etmiştik. Android güncellemesi bir yana şimdi de bu telefonların MIUI 14 güncellemesi aldığını göreceğiz.

Haliyle güncelleme Android 13 tabanlı olarak yayınlanıyor ve beraberinde Android sürüm yükseltmesiyle de geliyor.

MIUI 14

Güncellemeden sonra cihazların sürüm numarası da değişecek. Xiaomi 10 için sürüm numarası v14.0.1.0.TJACNXM olurken, Xiaomi 10 Pro modeli için ise sürüm numarası V14.0.1.0.TJBCNXM olacak.

Her iki telefon için de son Google güvenlik yamasının sunulacağını da hatırlatmış olalım. Unutmadan iki modelin de Android 10 ile kutudan çıktığını da hatırlatmak isterim. Muhtemelen bu güncelleme her iki cihaz için de Android konusunda son güncelleme olacak. Güncellemenin dağıtımının devam ettiğini ve her cihaza hemen ulaşmayacağını da eklemiş olalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler