Cuma, Nisan 19, 2024

İlk Bakış: Meizu Pro 7’nin Görüntüleri Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Meizu Pro 7 çok yakında kullanıcılar ile tanıştırılmaya hazırlanırken, şuan için teknik özellikleri belli olmayan Pro 7 modeline ait görüntüler internette yayınlandı. Ortaya çıkan görsellere göre ilk kavisli Meizu Pro 7 modeli bizleri bekliyor olacak. Cihaz hakkında detaylar ve özellikler haberimizde..

Kara Kuşak Meizu Pro 7

Çin’de kıyasıya rekabet devam ederken, piyasanın zirveye oynayan firmalarından olan Meizu, yeni akıllı telefonu Meizu Pro 7 modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Eylül veya Ekim ayında tanıtılması beklenen cihaz, firmanın üretmiş olduğu ilk kavisli ekranlı akıllı telefon olacak.

Meizu-Pro-7
Çok geçmedi, Mart ayında yayınlanan görselde Meizu Pro 7 modeline ait olduğu söylenen görselin üzerinden dört ay geçti ve ikinci bir görsel daha sızdırılarak internette yayınlandı. Tasarım açısından gerçekten başarılı bir iş çıkarttıklarını söyleyebiliriz. Cihazın ekran görüntüsüne baktığımızda Meizu Pro 6 modelinden esintiler de görebilmek mümkün. Ek olarak cihazda parlak cam arka yüzey şimdiden kesinleşti diyebiliriz.

Meizu
Teknik Özellikler Ne Zaman Açıklanacak ?

Akıllı telefon piyasasını bilirsiniz, sürekli olarak bir sirkülasyon olduğu için biz şuanda Meizu Pro 7‘yi konuşurken firma Meizu Pro 8 çalışmalarına çoktan başlamış olabilir. Şuan için Pro 7 teknik özellikleri hakkında konuşmak için çok erken olsa da, fiyatının Türkiye koşullarına göre uygun olacağını düşünüyoruz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

7 YORUMLAR

    • Merhaba,

      Meizu Pro 7 henüz çıkmadı o yüzden Türkiye’ye gelip gelmeyeceği belli değil. Konu ile ilgili takipleri sürdürüyoruz kanka sen rahat ol..

    • Merhaba,

      Meizu Pro 7 modelinin Türkiye’ye geleceği konusunda bilgiler var. Eylül veya Ekim ayında net belli olacak. Türkiye’ye gelmez ise, yurtdışından temin edilebilir.

  1. çok şık bi tasarımı olduğu gibi oldukçada fonksyonlu olucağa benziyor bi ıp7 alıcağıma bunu düşüne bilirm nedense iphone lara karşı iyimser bakamıyorum kullanışsız geliyor her ne olsada birazda cahillikten sanırım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler