Cumartesi, Nisan 20, 2024

iPhone 7’ye Bir de Siyah Tasarım İle Bakın

Paylaş

silkroad gaminggentr

Malum artık iPhone 7 için geri sayım giderek daralırken, her geçen gün farklı bir özellik veya sızdırma ile karşı karşıya kalıyoruz. Bu sefer de Martin Hajek, iPhone 7 için uzay siyahı olarak adlandırılan tasarımı ile kullanıcılara sundu. Siyah tasarım ile de çekici ve sert duran iPhone 7 konsepti epey bir havalı duruyor.

iPhone 7’ye Siyah Tasarım Konsepti

Uzay siyahı olarak adlandırılan rengin iPhone 7‘ye yakıştığını söylememde fayda var. Martin Hajek tarafından hazırlanan konsept çalışması, Apple Insider için de ufak bir göz dağı olmuş oldu. Tüm açıları ile yayınlanan siyah renkli iPhone 7 konsepti telefonun render çizimleri ile birlikte oldukça havalı görünüyor. Bu renk, iPhone 7’den önce Apple Watch için tercih edilmiş ve Amerika’da en çok satan renklerden bir tanesi olmuştu.

Hatırlayacak olursanız, bundan kısa süre önce iPhone 7‘de artık fiziksel tuş olmayacak ve dokunmatik tuş ile farklılığa gidileceğini sizlere söylemiştik. Uzay siyahı rengindeki iPhone 7 görsellerinde de dokunmatik home tuşunun olduğunu görebiliyoruz. Bir diğer dikkat çeken özellik ise artık kulaklık girişinin yer almıyor olması. Sızdırılan bilgilere göre iPhone 7’de Lightning veya Bluetooth teknolojilerinden faydalanarak bağlantı sağlanacağını da sizlere iletmiştik.

iPhone-7-Siyah-5
Merakla beklenen iPhone 7, Eylül ayında Apple tarafından düzenlenecek olan etkinlikle kullanıcıların karşısına çıkacak. Eğer sürpriz bir gelişme olmaz ise, beklenen teknik özellikler ve yukarıda bahsetmiş olduğumuz detaylar aynen iPhone 7’de karşımıza çıkabilir.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

4 YORUMLAR

  1. Telefon tam anlamıyla RE-ZA-LET.Sözde devrim yapacak bayağı değişik bir telefon çıkaracaklardı.Hani çift kamera.Hani flaşlı ön kamera.Hani konsept tasarımlardan birini seçmek.Hanisi yok,hiçbiri.Apple bizleri hayal kırıklığına uğratmaya devam ettikçe telefonun içeriğini araştırmadan ve gerçekten parayı hakediyormu diye iyice incelemeden alanlar dışındı apple nin müşteri kitlesi iyice düşecektir eminim.Düşüyorda şimdiden -_-

    • Merhaba,

      Açıkçası iPhone 7 için bizler de biraz hayal kırıklığına uğradık. Cihazın hem fiyatı hem de çift kamera olmayışı hayal kırıklığına uğramaya yetiyor da artıyor bile.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler