Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Immortals of Aveum Çıkış Tarihi Açıklandı! İddialı Oyun Yolda

Paylaş

silkroad gaminggentr

EA Originals imzasını taşıyacak ve Ascendant Studios tarafından geliştirilen Immortals of Aveum, çok yakında geliyor. EA, çok konuşulacak bir oyuna imza atmış gibi gözüküyor. Oyun için yayınlanan videolardan anladığımız bu.

Yapım için bahsetmemiz gereken bazı detaylar var. O yüzden daha fazla uzatmadan oyunun çıkış tarihinden ve bu detaylarından söz edelim.

Immortals of Aveum Nasıl Bir Oyun Olacak?

İşin özünde bir FPS oyunuyla karşı karşıyayız. Fakat oyunun diğer FPS oyunlarından çok daha farklı bir yapısı olduğunu göreceğiz. Standart FPS oyunlarından farklı olarak yapım, sanatsal bir yön de barındırıyor olacak.

Hikayede ana karakter olarak karşımıza Jak çıkacak. Jak, sahip olduğu güçlerin farkına vardıktan sonra büyüyü kontrol etmek için çıkan savaşta, iyilerin tarafında yer alacak. Büyünün kontrolü için verilen savaşın içerisinde oradan oraya koşturacağız.

Immortals of Aveum 4 Immortals of Aveum 5 Immortals of Aveum 7 Immortals of Aveum

Fantastik bir evrende geçecek olan yapım, standart FPS oyunlarından da farklı olarak büyüyü odak alan bir yapım olacak. Yani silah olarak büyülerin kullanıldığını göreceğiz. Zaten işin sanatsal kısmı da burada devreye girecek. Videodan gördüğüm kadarıyla oyunda dikkat çekici efektler ve harika sinematik görsellerle karşı karşıya olacağız.

Oyunda genel olarak ise 3 ayrı büyü sınıfı olacak. Tabii ki bu büyü sınıfları içerisinde farklı büyü kombinasyonları da karşımıza çıkacak. Kaos, Kuvvet ve Hayat olmak üzere 3 ana büyü sınıfı göreceğiz. Ana karakterimiz Jak’i öne çıkarak tüm bu büyü sınıflarına hükmedebiliyor olması.

https://youtu.be/mNP3ztvNBFI

Yapım Ne Zaman Çıkıyor?

Farklı bir deneyim sunacağına kesin gözüyle baktığımız Immortals of Aveum, 20 Temmuz 2023 itibariyle raflardaki yerini alacak. Oyun tüm platformlara çıkıyor.

PC, Xbox Series X ve S modelleri ve PS5 için yapımı göreceğiz. Hatta oyun sayfaları da açıldı. Oyunun PC fiyatı 999 TL olarak karşımıza çıkarken, konsol fiyatları ise 1400 TL seviyelerinde. Şuraya Steam sayfasını da bırakıyorum.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler