Perşembe, Nisan 25, 2024

Intel Arc A750 Oyun Performansı Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Intel’in masaüstü ekran kartları iyiden iyiye yaklaştı. Yakın zamanda tanıtılan A380 modelinden sonra şimdi de Intel Arc A750 modeli için resmi bir paylaşım geldi.

Kartın tanıtımı yapılmadı ya da tüm teknik verileri açıklanmadı ama kart için oyun performanslarını gösteren bir tablo yayınlandı.

RTX 3060 ekran kartı ile karşılaştırma yapıldığını gösteren tablo, yeni ekran kartı için beklentilerimizi de arttırdı diyebiliriz.

Intel Arc A750 Oyunlarda RTX 3060 Modelinden Daha İyi

Paylaşılan grafiklerde iki kartın 5 oyunda karşı karşıya geldiği gözüküyor. 2560 X 1440 piksel çözünürlük değerinde yapılan karşılaştırmada bu 5 oyunda da Intel Arc A750 modeli önde.

Kimi yapımda %17 seviyesine kadar daha iyi performans elde edilirken kimi oyunda ise %13 seviyesine kadar daha iyi performans elde edilmiş. Neticede önemli olan Intel’in ekran kartının RTX 3060 modelini geçmiş olması.

Tabii ki şunu da unutmamak lazım ki bu Intel tarafından paylaşılan sonuçlar. Her zaman söylediğim bir şey var ki o da kartın kullanıcı testlerinin beklenmesi.

Intel Arc A750

Kart resmi olarak tanıtılır ve pazara sunulur. Sonrasında da kullanıcılar tarafından testler yapılır ve işte o zaman Arc A750 oyun performansı konusunda nasıl tam olarak görmüş oluruz.

Şimdilik paylaşılan tabloya göre güçlü bir ekran kartı beklediğimizi söyleyebiliyoruz. Testlerin hangi oyunlarda yapıldığını da yine tabloda görebilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler