Cuma, Nisan 26, 2024

Intel Arc A750 ve A380 Modelleri için Fiyat Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Intel Arc serisi masaüstü ekran kartlarının, bu yaza damga vuracak  bileşenlerden olmasını bekliyoruz. Yeni ekran kartları için ilk modellerin Haziran ayından sonra tanıtılması bekleniyor. Süreç içerisinde sızıntılar da durmuyor. Sızdırılan son modeller Intel Arc A750 ve A380 modelleri.

Haziran ayının hemen başında ortaya çıkacağı söylenen ekran kartları için son sızıntı, fiyat bilgisini gösterdi.

Intel Arc A750 ve A380 Fiyat Performans Ürünleri Olabilir

Wccftech tarafından yapılan habere göre yeni seri ekran kartlarda rekabetçi bir fiyatlandırma yapılacak. Intel Arc A750 modeli biraz daha yüksek performanslı bir model olacak ve 350 dolar satış fiyatına sahip olacak.

Kaçırmayın: İptal Olan Half Life için Yeni Video Geldi

Bu modelde 8 GB  GDDR6 bellek ve 3584 adet FP32 çekirdek olacağı iddiası var. Muhtemelen serinin rakibinin de RTX 3060 modeli olduğunu göreceğiz.

Diğer taraftan Intel Arc A380 ekran kartının ise giriş seviyesi modellerden biri olacağı ve GTX 1650 ekran kartına rakip olarak geleceği söyleniyor. Bu modelin fiyatı için ise 150 dolar iddiası var.

Intel Arc A750 ve A380

Açıkçası fiyat konusunda sevindirici bir model olacağını söylemek lazım. Zira A380 modelinde 6 GB GDDR6 bellek ve 1024 adet FP32 çekirdek göreceğiz.

Arc A750 ve A380 modelleri için son fiyat sızıntısı bu şekilde. Yeni kartların Haziran ayının başlarında resmiyet kazanacağı söylenmekte. Böyle düşündüğümüz zaman, aslında detayları resmi olarak öğrenmek için de çok bir zamanın kalmadığını da anlıyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler